Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü, Torbalı İşkur Şube Müdürlüğü ile yapılan iş birliği sonucu 'Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Cilt Bakımı Teknikleri' kursu açıyor. HEM Müdürü Serdar Ergin, kursun 25 Şubat-12 Nisan 2013 tarihleri arasında planlandığını belirtti.
Ergin, yaptığı açıklamada "Güzellik Ve Saç Bakım Hizmetleri Cilt Bakımı Teknikleri kursu ile vatandaşlarımızın meslek sahibi yapılarak aile ve ülke ekonomisine katkıda bulunmalarını hedefliyoruz" dedi.
Ergin kurs ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: "Kurs süresi 280 saat olup günde 8 saat olarak yapılması planlandı. Kursiyerlere kurs süresince Torbalı İşkur Şube Müdürlüğünce günlük 20 Lira yevmiye ödenecek. Sadece bayan vatandaşlarımızın katılabileceği kursun, katılım şartları 18 yaşını bitirmiş olmak, en az ilkokul mezunu olmak ve İşkur'a işsizlik kaydının yapılmış olması. Merkezimize yapılacak kurs müracaatları 4 Şubat'ta başlayıp 19 Şubat'a kadar devam edecek. Seçmeler de 20 Şubat Çarşamba günü saat 10.00'da Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Merkezinde yapılacak."
(AG-AH-Y)

02.02.2013 10:34:06 TSI

Editör: Wan Haber