İzmir Süper Amatör Lig B grubu 15. hafta karşılaşmasında Ödemiş Belediyespor, Güzelbahçe Belediyespor'u 4-1 yendi. Saraçoğlu Stadı'ndaki heyecan dolu maçta, Ödemiş'in golleri Erçin (P), Enes, Cihat ve Umur, Güzelbahçe'nin tek golü ise Erdem Yalçın'dan geldi. Narlıdere'nin Torbalı'ya yenilmesiyle liderlik Ödemiş'e geçti.
Maç bitiminde Torbalı'nın Narlıdere'yi yendiğini öğrenen Ödemişli oyuncular hem galibiyeti, hem de liderliği coşkuyla kutladı. Ödemiş'in 20 gole ulaşan etkili oyuncusu Erçin, tribünlere üçlü çektirdi. Sevinç soyunma odasında da sürdü. Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin, soyunma odasına gelerek oyuncuları kutladı ve galibiyet serisinin haftaya da sürmesi durumunda prim verileceğini müjdeledi. 4-1'lik Güzelbahçe galibiyetinin ardından Ödemiş 1 puan farkla liderlik koltuğuna oturdu.
Grupta Kuruçeşme 15. haftayı BAY geçerken, haftaya lider giren Narlıdere Belediyespor, sahasında Torbalıspor'a 3-0 yenilerek şok yaşadı. Liderliğe veda eden Narlıdere'nin karşılaşmayı 8 kişi tamamladığı öğrenildi. İddialı ekiplerden Konak Belediyespor da, deplasmanda Çaybaşıspor ile 1-1 berabere kalarak şaşırttı.
(AG-ERG-Y)

21.01.2013 07:59:50 TSI

Editör: Wan Haber