Ödemiş'te bu sezon itibariyle liglere takım çıkartmaya başlayan Gençlikspor'un minik kız voleybol takımları, İzmir'de düzenlenen turnuvada gösterdiği performansla dikkatleri çekti.
İzmir Minik Kızlar Ligi'ne Ödemiş Gençlik A ve Ödemiş Gençlik B takımlarıyla katılan bordo-mavili ekip, toplam dört karşılaşmaya çıktı. Ödemiş Gençlik B takımı oynadığı maçlardan birini kazanarak İzmir'de 50 takım içinde ilk 21'in içine girdi.
Ödemiş Gençlik A takımı Selçuk Belediye A ve Karabağlarspor A takımları ile oynadığı iki maçı 2-0'lık skorlarla kaybederek elendi. Ödemiş Gençlikspor B takımı ise Karabağlar B takımına 2-0 yenildiyse de Selçuk Belediye B takımını 2-0 yenerek adını bir üst tura yazdırdı.
50 takımla başlayan turnuvada ilk 21'e girmeyi başaran bordo-mavili ekip, ikinci tur maçlarına yarın çıkacak. Yarın Balçova'da iki maç daha oynayacak olan Ödemiş Gençlikspor'un minik voleybolcuları başarılarını sürdürürse son 12'ye kalarak Türkiye Şampiyonası umutlarını iyice güçlendirecek.
Antrenörler Adnan Büyükkırlı ve Hakan Kalkancı idaresinde çalışmalarını sürdüren Ödemiş Gençliksporlu kızlar, yarınki maçın hazırlıklarını tamamladı. Amaçlarının Ödemiş'in voleybolda adını duyuracak bir jenerasyon ortaya çıkarmak olduğunu dile getiren antrenör Adnan Büyükkırlı, "Ödemiş'te voleybol adına güzel şeyler oluyor. Düzenlediğimiz spor okullarında voleybola gösterilen ilgi sonrası oluşturduğumuz altyapımız maçlarda ilçemizin adını duyuruyor. Hem tecrübe kazanırken, hem de başarı elde etmeleri sevindirici. Minikler kategorisinden itibaren her yıl yapılacak çalışmalarla voleybol konusunda ilçemizi iyi yerlere taşıyabilecek bir takım ortaya çıkabilir. Bu nedenle voleybola ilgi duyan çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren spor okullarımıza bekliyoruz" dedi.
(AG-ERG-Y)

30.01.2013 10:24:37 TSI

Editör: Wan Haber