Ödemiş Belediyesi tarafından yaptırılan yeni nikâh ve düğün salonu, Ödemiş belediye personelinin erken yeni yıl kutlamasına sahne oldu.
İnşaatı süren ye nikah salonunun birinci kısmının tamamlanması ile birlikte, Belediye Başkanı Bekir Keskin, belediye görev yapan daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, belde belediye başkanları ve personel ile yeni yılı yeni nikâh salonunda kutladı.
Başkan Keskin erken kutlama ile ilgili yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Uzun ve yorucu geçen bir yılın ardından bu çalışmalarda emeği geçen belediye meclis üyelerimiz, daire müdürlerimiz ve personelimiz ile hem yorgunluğu atmak hem de yeni yılı karşılamak üzere moral ve motivasyon sağlayan yemekli, eğlenceli bir geceyi yeni yıl ile birleştirmeyi düşündük. Sizlerle bir arada olmak için düşündüğüm bu projeyi, belediyemizin yeni nikah ve düğün salonlarının bulunduğu komplekste hep birlikte geçirmeyi uygun gördük. Bu gece hep birlikte eğleneceğiz, dans edeceğiz ve yeni yıla daha mutlu ve umutlu şekilde sizlerin destekleri ile gireceğiz. Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun, mutlu olsun, hepimiz eşlerimiz ve çocuklarımızla 2013 yılına daha umutlu şekilde girelim."
Gecede Grup Alaturka'nın birbirinden güzel şarkıları, dans müzikleri ile gece ilerleyen saatlere kadar devam etti.
(AG-AH)

30.12.2012 15:02:43 TSI

Editör: Wan Haber