Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şube yönetiminin köy atılımı hız kesmiyor. Ödemiş ADD yöneticileri, son olarak Mescitli köyünde vatandaşlarla buluşup hem dert dinlediler, hem de çok sayıda rozet takıp kayıt yaptılar.
Bıçakçı, Birgi ve Çaylı'nın ardından davet üzerine Mescitli'ye gelen ADD heyeti yoğun ilgi gördü. Sırayla Ödemiş'in tüm belde ve köylerini dolaşacaklarını açıklayan ADD yöneticileri, bu arada köylerde çeşitli etkinlikler yapmak için de kolları sıvadılar.
Mescitli Köyünde kahvede konuşan ADD Ödemiş Şube Başkanı Hikmet Güriş, "Bizler buraya Atatürk'ün 'Köylü Milletin Efendisidir' sözü üzerine geliyoruz. Biz sizi efendi olarak gördüğümüz için, biz sizlerden bir şeyler öğrenmek için buraya geldik. Buradaki sorunlarınızı ilgili makamlara götürüp çözmeye talibiz. Bu konuda aracı olmak istiyoruz. Ziraat Fakültesi'nden öğretim üyeleri gelebilir, burada değerlendirme toplantıları yaparlar. Sağlıkla ilgili, eğitimle ilgili uzmanlar getirilir. Biz siyasi bir örgüt değiliz. Biz ADD'yiz, ileriyi gören Atatürk'ümüzün adımlarıyla yürümek istiyoruz. Atatürkçülük bir onurdur, bunu her omuz taşıyamaz. Bu köyde görüyoruz ki, bu omuzlar çok kuvvetli. Hep birlikte bu onura sahip olacağız ne kadar çok olursak o kadar başarılı oluruz amacımız tüm köylere ulaşmak" dedi.
ADD'ye kaydolan Mescitlili yeni üyeler de, ülkeyi kurtaran büyük insan Atatürk'ü unutmadıklarını, onun ilkelerine bağlı kaldıkları için ADD'ye üye olduklarını açıkladılar.
(AG-ERG-Y)

12.02.2013 09:04:18 TSI

Editör: Wan Haber