Geçtiğimiz hafta sonu genel kurul yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Ödemiş Şubesi'nin yeniden göreve getirilen yönetim kurulu üyeleri, kendi aralarında görev bölümü yaptı. Yeni yönetim, yaptığı ilk açıklamada, Uğur Mumcu'yu anma etkinliklerine hazırlandıklarını bildirdi.
Pazar günü Ödemiş Nikah Salonu'ndaki genel kurulda yönetimi güven tazeleyen ADD'de, yönetim kurulu üyeleri şube binasında bir araya gelerek, görev bölümü yaptılar.
Yüksel Balcı başkanlığında toplanan yönetim, başkanlığa tekrar Hikmet Güreş'i getirirken, başkan yardımcılığını Yüksel Balcı, saymanlığı Mustafa Abacı, yazmanlığı Selami Sönmez, üyelikleri de Zülal Karatüfek, Aynur Dikicioğlu ve Seyfettin Akbaş üstlendi.
Yönetim Kurulu ilk iş olarak, yarın Uğur Mumcu için yapılacak anma töreni hazırlıklarına başladı. Yapılan açıklamada, 24 Ocak Perşembe günü saat 12.30'da Atatürk anıtına çelenk konduktan sonra, basın açıklaması yapılacak. Aynı günün akşamında da, Belediye Nikah Salonu'nda Uğur Mumcu için hazırlanan anma programının sunumu yapılacak. Programda başkan Hikmet Güriş ve Prof. Dr. Engin Berber, her yönüyle Uğur Mumcu'ya anlatacak. Gecede şiirler okunup, slayt gösterileri ve müzik dinletisi de yapılacak.
(AG-ERG-Y)

23.01.2013 08:06:11 TSI

Editör: Wan Haber