Ordu'da belediyenin elektrik hizmetlerinin verildiği odanın ortasından geçen asırlık ağaç görenleri şaşırtıyor.
Bu binanın kenarında bulunan asırlık çam ağacı kesilmeden, geçmiş zamanlarda bina ağacıda içine alarak büyütüldü. Ağaç binanın içinde kalırken Ordu Belediyesi hizmet binası yıkıldıktan sonra belediyenin bazı birimleri buraya taşındı. Ordu Belediyesi'nin elektrik hizmeti ise bu ağacın bulunduğu odadan verilmeye başlandı. Şimdi ise elektrik hizmeti veren personellerin çalıştığı odanın tam ortasında bulunan asırlık ağaç görenleri şaşırtmaya yetiyor.
Personeller, vatandaşların cep telefonları ile fotoğraf çektiklerini belirtirlerken, yağmur yağdığı zaman odaya yağmur gelse de ağacı yaşatmak için her şeye katlandıklarını söylediler. Personel Cesur Arslan, "Belediyenin elektrik hizmeti bu odadan verilmektedir. Bu ağaçta servisimizin simgesi haline geldi. Bu ağaca aynı zamanda gözümüz gibide bakıyoruz. Vatandaşlarda bu ağacı burada görünce şaşırıyorlar. Zaman zaman cep telefonu ile fotoğrafını çekiyorlar. Kapının önünden geçerken gözleri takılanlar dönüp tekrar bakıyorlar. Yağmur yağdığı zaman içeri su geliyor ama durumu idare edeceğiz artık. Bu ağaç kesilmemesi için gönlümüz yağmur suyuna razı" diye konuştu.
Personel Cemil Şimsek ise, "Buraya taşındığımızda bizde ilk önce bu ağacı dekor zannettik. Sonra gerçek ağaç olduğunu öğrendik. Bizim gibi dışarıdan gelen insanlarda ağacı ilk gördüklerinde çok şaşırıyorlar" ifadelerini kullandı
(RCP-SLH-Y)

07.02.2013 16:40:46 TSI

Editör: Wan Haber