Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, sendika tarafından özel bir kolejde Erdemir çalışanlarının çocuklarına ücretsiz sağlanan kurslara katılan öğrencileri ziyaret etti.
Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, beraberinde Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte özel bir kolejde Erdemir çalışanlarının çocuklarına ücretsiz sağlanan kurslara katılan öğrencileri ziyaret etti. Okul Müdür Yardımcısı Berkan Durak ile görüştü.
Durak ile müdürlük makamında bir süre sohbet eden Odabaş, katkılarından dolayı TED yönetimine, okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür etti.
Amaçlarının, çocukların çalışma ortamını yerinde görmek olduğunu belirten Odabaş, "İlerleyen günlerde de iş yeri temsilcisi arkadaşlarımız gelecekler. Üyelerimizin çocuklarına yönelik sağlanan eğitim imkanını görecekler. Ardından da Erdemir'deki çalışan arkadaşlarımıza konuyla ilgili bilgi aktaracaklar" dedi.
Durak da, okuldaki çalışmalar ve aktivitelerle ilgili bilgi aktardığı Odabaş'a, sendika oarak öğrencilere sağladıkları imkan dolayısıyla teşekkür etti.
Daha sonra öğrencilerin ders gördükleri sınıfları da dolaşan Odabaş ve beraberindekiler, öğretmenlerden de bilgi aldı.
Odabaş, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada "Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte öğrencilerimizi ziyaret etmek istedik. Sizi görmeye, bulunduğunuz ortama bakmaya geldik. Burada oluşturulan ortamın güzel olduğunu gördüm. Bu ortamı
sağlayan TED Koleje Karadeniz Ereğli Şubesi Yönetimine, idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Verilen emeğin sonunda inşallah siz de sezon sonunda başarılı olursunuz" diye konuştu.
Öğrencilerin bir isteği olup olmadığını soran Odabaş'ın "Bir isteğiniz varsa bize bildirebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamdan memnunmusunuz?" şeklindeki sorusuna öğrenciler memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.
bilindiği gibi sendika tarafından Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) hazırlanan Erdemir çalışanı üyelerinin çocuklarından 8. sınıfta okuyan 75 öğrenciye 2012-2013 Eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte özel bir kolejin okul öğretmenlerinin verdiği kurslara katılmaları sağlanmıştı
(HH-OA-Y)

14.01.2013 13:39:27 TSI

Editör: Wan Haber