Zonguldak'ta oda başkanları Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) Salih Demir'i ziyaret etti.
Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Şehri, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Alparslan Küçük, Bakkallar Odası Başkanı Şükür Küçükali, Maden İş Sanatkarlar Derneği Başkanı Baki Kahyaoğlu, Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Ergün Öztürk, Terziler ve Kunduracılar Odası Başkanı Murat Bahadır ve Pazarcılar Odası Başkanı Süleyman Özdoğan, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir'i ziyaret etti.
TOBB Kanunu'nda yer alan iki dönem üst üste seçilememe maddesinin iptal edilmesinin ardından, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Salih Demir'in ikinci kez aday olabileceği nedeniyle oda başkanları ziyaret gerçekleştirerek desteklerini bildirdi.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Salih Demir: 'Böyle önemli bir günde beni ziyaret ettiniz. Sizler bezim başımızın tacısınız. Oda Başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Eğer bir şey yapmadıysam daha önce benim karşıma çıksalardı veya daha önce bunları deklare etselerdi. Aday olup karşıma çıktıktan sonra deklare etmeleri benim zoruma gitti. O yüzden Ticaret Odası'nın ne yaptığını, nasıl hizmetlerde bulunduğunu, bugüne kadar ne yaptığını bundan sonra neler yapacağını basın huzurunda açıklayacağız. Bununda bilinmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.
Ziyarette konuşan Bakkallar Odası Başkanı Şükür Küçükali, Salih Demir'in kendilerine destek verdiğini ve hiç bir zaman kamuoyu ile paylaşmadıklarını söyledi. Diğer oda başkanları da yaptıkları konuşmada tebriklerini bildirdi.
Halk pazarında yaşanan kar faciasında TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir'in büyük desteğini gördüklerini belirten Pazarcılar Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özdoğan, "Arkadaşlarımızın önünün açılması bizi sevirdirdi. Pazarda heyelan meydana geldiği zaman sabaha kadar araçlarını çalıştırdı, bizimle beraber uğraştı. O bölgeyi güzel bir şekilde açtık. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Önümüzde seçim var. Hem hayırlı olsun demek hem de teşekkür etmek için geldik. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
(OA-OA-Y)

14.01.2013 16:23:39 TSI

Editör: Wan Haber