Pazarlar ilçesi Kaymakamı İshak Çınar Emniyet Amiri Ahmet Durmaz ile birlikte Pamukkale Üniversitesi Genel Cerrahi bölümünde ameliyat olan Obezite hastası Suzan Dündar'ı ziyaret etti.
Kiloları yüzünden yürümekte zorluk çeken Suzan Dündar Pamukkale Üniversite hastanesinde ameliyat oldu. Ameliyatın başarılı geçtiğini belirten Yrd. Doç.Dr.Onur Birsen, yürümekte güçlük çeken Suzan Dündar'a geçirmiş olduğu ameliyat sonucunda kendisine ikinci bir şansın verildiğini tedavi kapsamında kayda değer kilo kayıplarının yaşanacağını ve en önemlisi yarım bıraktığı okul hayatına devam edebileceğini dile getirdi.
Obezite hastası olan Suzan Dündar'ın ailesi, Kaymakam İshak Çınar ve Emniyet Amiri Ahmet Durmaz'ın ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını, göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ettiler.
Yrd. Doç.Dr. Onur Birsen'den bilgi alan Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar'ise, "Obezite rahatsızlığı yüzünden okulunu yarım bırakan ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi bölümünde ameliyat olan Suzan Dündar'ı Emniyet Amiri ile birlikte ziyaret ettik. Ameliyatın başarılı geçmesi bizleri sevindirdi. Kilolarından kurtulduktan sonra okuluna geri dönmesini bekliyoruz" dedi.
(MB-EFE)

15.02.2013 12:03:26 TSI

Editör: Wan Haber