O Ses Türkiye'de yarı finale kalan Aydınlı Efe Dumancı, müzik öğretmenliği bölümünde okuduğu Adnan Menderes Üniversitesi'nde şöhreti çabuk yakaladı.
Aydın'da yarı finale hazırlanan Efe Dumancı, ziyarete gittiği ADÜ'de gençlerin sevgi gösterileriyle karşılandı. Yarışma için hazırlanan posterlerini üniversiteli hayranları için imzalayıp dağıtan Dumancı, hayranlarından gelen yoğun istek üzerine yarışmadaki en sevilen şarkıları seslendirerek gençleri kendine hayran bıraktı.
Yarışmada mütevaziliği ile dikkatleri üzerine çeken Efe Dumancı, yarışmaya üniversiteden arkadaşlarının ısrarı ile katıldığını belirterek, "ADÜ Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği 4'ncü sınıftaki arkadaşlarım elemeler ve düellolar öncesinde beni telefonla arayıp destek verdi. Onların desteğiyle yarı finale kadar geldim. Canlı yayınlanacak yarı finalde SMS oylaması yapılacak. Bu nedenle başta ADÜ'lü öğrenciler, personel olmak üzere tüm Aydınlıların desteğini bekliyorum" dedi.
RÜYA GİBİ
Kocaeli'den yarışmaya katılan Eren Şenay'a karşı yarı finalde mücadele edeceğini kaydeden Efe Dumancı, "Şuana kadar yaşadıklarım rüya gibi. Üniversitede herkes beni tanıyor. Şimdiden kendime ait sosyal paylaşım sitesinde 10 bine takipçim oldu. Bunun balon bir şöhret olduğunun farkındayım. Yarışmadan en iyi dereceyle ayrılıp eğitimime devam edeceğim. Eğitimimi tamamlayıp bu yolda iyi bir kariyere ulaşmak istiyorum" diye konuştu.
Efe Dumancı'ya 4 Şubatta yapılacak yarı finallerde başarılar dileyen ADÜ'lü genç hayranları Dumancı'yı omuzlarına alarak moral verdi.
(GY-İK)

03.02.2013 11:26:59 TSI

Editör: Wan Haber