Wan Haber Merkezi

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Edremit İlçesi Yeni Cami mahallesinde Edremit eski merkez çarşısı olarak bilinen alandaki barakalar kaldırılarak yerine ilçenin dokusuna uygun yeni dükkânların yapılması için inşaat yapım çalışmaları başlatıldı. Proje 1123 metrekarelik alan üzerinde 9 adet dükkan, 2 adet kafeterya ve umumi wc bulunduğu iki ve tek katlı çelik konstrüksiyonlu yapılardan oluşuyor.

Proje ile ilgili bilgi veren Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Uğur Cihan, turizm kenti olan Edremit’in yapısına uygun bir mimariyle dükkanlar inşa edeceklerini belirtti.

Cihan; “Edremit İlçesi’nin Yeni Cami Mahallesinde çarşı içi olarak bilinen kısımda eski dükkanları yıkarak, Edremit’in yapısına uygun yeni dükkanlar inşa etmek istiyoruz. Bunun için de 1123 metrekarelik bir inşaat alanımız var. Altında 9 dükkan üstünde 2 kafeteryadan oluşuyor. Projemiz Çelik konstrüksiyondan inşa edilecek. Yeni bir çehre, yeni bir yüz olacak turizm açısından da önemli bir proje olacak.  Halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Editör: Wan Haber