Atvnin ünlü program sunucusu Zahide yetiş bugün en acı günlerinden birini yaşadı ve en önemli olan varlığını kaybetti. ünlü sunucu zahide nin annesi olan ayten karapınar vefat etti. ünlü sunucu zahide ile yetiş hayat adlı programda sunuculuk yapan zahide yetiş in annesi hasta olduğu için tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Atvnin ünlü program sunucusu zahide yetiş'un bugün en acı günlerinde bir..Ünlü sunucu Zahide ile yetiş hayatanın sunucusu zahide en acı kaybını yaşadı..

Uzun yıllar kanser tedavisi gören ünlü sunucu Zahide Yetiş'in annesi Ayten Karapınar, tedavi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi. Ayten Karapınar'in cenazesi, İzmir'in Balçova ilçesindeki Uğur Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verilecek. Öte yandan ünlü programcı Zahide Yetiş'in, annesinin cenaze törenine katılacağı öğrenildi. 

Kısa bir süre önce işadamı ile dünyaevine giren Zahide Yetiş, canlı yayında yaptığı kına gecesinde annesi Ayten Karapınar da katılmıştı. Canlı yayında gözyaşlarını tutamayan anne-kız duygusal anlar yaşatmıştı...

zahide.jpg

Editör: Wan Haber