Edremit ilçesi Erenkent TOKİ konutlarında 7 ay içinde inşa edilen iki katlı modern Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü binasında hizmet verilmeye başlandı.

Yeni binalarına taşınarak çalışmalara başlayan müdürlük, ilçede bulunan 453 çiftçiye hizmet verecek. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Edremit Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Serpil Gülbay, yeni binaları için desteklerini esirmeyenlere teşekkür etti. Gülbay, “Müdürlük olarak uzun yıllar hizmet verdiğimiz hizmet binasında çalışmanın, gerek personel açısından gerekse çiftçilerimize hizmet noktasında çeşitli zorluklarla karşılaşıyorduk. Burada üreticilerimize daha rahat bir ortamda etkin ve verimli bir şekilde hizmet vereceğiz. Yeni modern hizmet binamıza taşınıp bundan böyle çiftçilerimize yeni yerimizde hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Van’ın ve ilçemizin ekonomik kalkınmasının tarım ve hayvancılığa bağlı olduğu bilinciyle çiftçilerimize zamanında ve hızlı hizmet sunulacaktır” dedi.

5-338.jpg

İki katlı yaklaşık 20 çalışma odası, arşiv, yemekhane, toplantı salonundan oluşan, taşımalı doğalgaz ısınma sistemine sahip binanın yapımı Şahin Kartal’ın yönetim kurulu başkanı olduğu Adler İnşaat Limitet Şirketi tarafından 7 ay gibi bir sürede inşa edildi.

Editör: Wan Haber