Bu kadroya ait detayları bazen kendisi paylaşırken bazen yarışmacılar katılıp katılmayacaklarını kendileri paylaşıyor. Bizler Survivor 2018'e başka kimlerin katılacağını düşünüp dururken bir ismin daha kadroya dahil olduğu iddia edildi. 

Survivor 2018'e bu yıl Murat Ceylan, Cumali Akgül, Ümit Karan, Hakan Hatipoğlu, Nihat Doğan, Adem Kılıççı, Hilmicem İntepe, Merve Aydın, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Turabi Çamkıran'ın katılacağı kesinleşmişti. Kısa bir süre öncede Gizem Kerimoğlu'un yarışmaya katılacağı iddia edilmişti. Şimdi bir isim daha gündemde. Sosyal medya onun tekrar katılacağından ise çok emin. 

O İSİM İREM AKIN; Survivor 2018 Gönüllüler-All Star kadrolarında kimler olacak, Survivor 2018 All Star ne zaman başlayacak? sorularının cevabı belli oluyor. İsimleri açıklanan yarışmacılar 10 Şubat'ta başlayacak Survivor'a hazırlanıyor. Hakan Hatipoğlu'ndan Turabi'ye yarışma yaklaştıkça açıklama üst üste geliyor. Katılacak birçok isim kesinleşirken Milli sporcu İrem Akın'ın Survivor 2018 All Star kadrosunda olacağı iddia edilen isimler arasında yer aldı.

O isimde mi Survivor 2018'e katılıyor bakın kim!
10 Şubat'ta başlayacak Survivor 2018 All Star için yeni bir isim gündeme geldi. Kick Boks, Muaythai ve Boks Milli Takımı'nda yer alan, farklı kategorilerde Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları elde eden Çorlulu İrem Akın'ın gönüllüler takımında yer alacağı iddia edildi.(İnternethaber)

Editör: Wan Haber