Konya'da bir iş yerinde kasayı kolaylıkla açarak paraları çalan ve işçilere "kolay gelsin" diyen hırsız, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Hırsızın işçilere konuşmasını sebebinin yakalanmamak olduğunu söyledi.
Olay, merkez Nalçacı Caddesi Acentacılar sitesinde bulunan kuru temizleme dükkanında meydana gelmişti. 18 yaşlarındaki bir şahıs çevreyi gözetledikten sonra iş yerine girerek kasayı kolaylıkla açıp paraları çalmıştı. Daha sonra şüpheli şahıs paraları çaldıktan sonra kaçmak yerine içeride temizlik yapan işçilerin yanına gitti ve onlara "kolay gelsin, nasılsınız. Bir ceket ne kadara temizleniyor" diyerek bilgi aldıktan sonra kaçmıştı.
Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri görüntüleri izledikten sonra şüpheli şahsın eşkalinden yola çıkarak şüphelinin 18 yaşındaki hırsızlıktan ve yaralamadan kaydı bulunan Ali A. olduğunu belirledi. Polis merkez Meram ilçesinde şüpheli Ali A'yı yakaladı. Şüphelinin hırsızlık yaptıktan sonra işçilerin yanında gitmesinin sebebinin dikkat çekmeden iş yerinden çıkmak olduğunu söylediği öğrenildi.
Şüphelinin ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
(HİV-ÖZ-Y)

05.12.2012 14:33:59 TSI

Editör: Wan Haber