Mersin'in Tarsus ilçesinde faaliyette bulunan Nusret'in Mayınları Taraftar Grubu kaymakam ve emniyet müdürünü makamlarında ziyaret etti.
Nusret'in Mayınları Taraftar Grubu Başkanı Mustafa Erpolat, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ve Tarsus Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy'u makamlarında ziyaret ederek, yeni tasarlanmış olan formalardan hediye etti.
Mustafa Erpolat, Tarsus'ta yaşayan ekmeğini yiyen, suyunu içen, havasını teneffüs eden herkesin şehrin tek profesyonel takımı olan Tarsus İdman Yurdu'na sahip çıkarak maddi, manevi desteklerini beklediklerini söyledi.
Erpolat, sezon başında kurulan Nusret'in Mayınları Taraftar Grubu'nun iyi günde kötü günde takımlarının yanında olduğunu, gençlerin kahve köşelerinden kurtularak ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak sporun sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik olduğu bilinci ile hareket ederek küfre hayır, şiddete hayır sloganı ile yola çıktıklarını belirtti.
Kaymakam Güldibi ve Emniyet Müdürü Aksoy, yeni kurulan taraftar grubunu tebrik ederek, türbinlere yeni bir renk kattıklarını ve özellikle bayan seyircilerin aileleri ile birlikte maçlara gelerek takıma destek vermelerinin çok olumlu karşılandığını ve bundan memnun olduklarını belirttiler.
(ERY-Y)

10.01.2013 13:38:44 TSI

Editör: Wan Haber