Yayın hayatına girdiği günden beri Türk Halk Müziği (THM) sanatçısı Nilgün Kızılcı'nın sunumu ile geniş bir seyirci kitlesine ulaşan TRT'deki Fısıltılar programının bu haftaki konukları, THM sanatçısı Nurhan Acun ile Şair Babacan Pesenkurdu oldu.
"Söyleyemedim" adlı albümü ile Türk Halk Müziği'nde güzel bir çıkış yakalayan Nurşah Acun'a, "Aşk Fasikülü" adlı şiir kitabı ile büyük yankı getiren şair Babacan Pesenkurdu eşlik ederken, seyirciler unutulmaz bir gece yaşadı
İlk kez aynı sahneyi paylaşan ikili, başarılı sahne performansları ile Fısıltılar programına ayrı bir renk kattı, seyircilerden de tam not aldı..
THM sanatçıları Nilgün Kızılcı ve Nurşah Acun'a eşlik etmekten son derece memnun olan genç şair, şiir yazmaktaki başarısına, seslendirmekte de sahip olduğunu bir kez daha gösterdi.
Canlı yayındaki performansları ile her iki sanatçı, Nilgün Kızılcı gibi bir sanatçının konuk seçmekteki yeteneğini de gözler önüne serdi..
Kızılcı'nın "Seni Seviyorum" adlı eseri seslendirirken, Pesenkurdu'nun "Ben Senin İçin Sigarayı Bıraktım Kadın" şiirini seslendirmesi uzun süre alkışlandı. Genç şairin kısa sürede fenomene dönüşen "Uyan Mehmet" adlı şiirinde de, kendisine eşlik eden Nurşah Acun ile olan düeti, duyguların tavan yapmasına sebep oldu.
(ARC-ERG-Y)

15.02.2013 14:09:18 TSI

Editör: Wan Haber