Ünlü Modacı Nur Yerlitaş hayatının resmen ikinci baharını, güneş gibi parlak en dönemini geçiriyor. Bu Tarz Benim yarışması ile kameralar karşısına geçen, fakat hakkında yapılan Caps'lerle adeta internet fenomeni haline gelen Nur Yerlitaş'ın kariyeri bambaşka yerlere doğru kaymaya başladı. 


Bir çok farklı sektörden onlarca reklam teklifi alan Nur Yerlitaş'ın, menajeri Özgür Aras aracılığı ile bir telekomünikasyon, iki ev tekstili markası olmak üzere toplam olarak 3 şirketle reklam filmi için görüşme halinde olduğu öğrenildi.


Ev tekstili markalarından biri, iki Tv reklamı, billboardlar ve gazeteleri içeren reklam paketi için Nur Yerlitaş'a tam olarak 800 Bin TL teklif etti. Nur Yerlitaş'ın cevabının ne olacağı ise merak konusu...


Sosyal Medyanın Yeni Fenomeni Nur Yerlitaş Bir Çok Starı Solladı !


Aldığı teklif, Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Merve Boluğur'un da aralarında bulunduğu bir çok starı toza dumana bırakan Nur Yerlitaş, bir çok starın reklam anlaşmalarında aldığı ücretleri geride bıraktı. Zira Serenay Sarıkaya Elidor'dan 250 Bin, Mavi'den ise yıllık 375 Bin TL aldığı iddia edilmişti.

Editör: Wan Haber