Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu kısa bir süre önce boşandığı eski kocasına geri döndü. Nur Fettahoğlu 'U' dönüşü yaparak eski ilişkilerini tazelemeyi seçti. Muhteşem Yüzyıl Dizisi'nin Mahidevran Sultanı olan Fettahoğlu, hakkında çıkan aşk dedikodularını doğrulayacak cinsten kameralara yakalandı. Rumelihisarı'ndaki eski yuvasının yolunu tutan Nur Fettahoğlu'nun tekrar nikah tazeliyeceklerini söyleniyor

O dönemde Nur Fettahoğlu'nun evinde sıkça verdiği partilerden Veziroğlu'nun rahatsız olduğu ve çiftin kavga edip boşanma kararı aldığı da öne sürülmüştü. Lakin boşanma sonrası Nur Fettahoğlu'nun eski eşiyle barışmak için çaba sarfettiği de dedikodular arasında vardı.

ESKİ EVE TAŞINDI                       

İkili, ayrılığa daha fazla dayanamadı ve tekrar aşka devam kararı aldı. 4 ay ayrı kaldığı Veziroğlu ile barışır barışmaz alyansını parmağına yeniden yerleştiren Nur Fettahoğlu, önceki gün Rumelihisarı'nda objektiflere yakalandı. Önceki akşam oynadığı yeni dizi Filinta setinden çıkan Nur Fettahoğlu, önce Etiler'de yalnız yaşadığı evine uğradı.

OBJEKTİFLERDEN KAÇAMADI

Burada kalan son eşyalarını da alan güzel oyuncu, daha sonra ise Rumelihisarı'ndaki eski yuvasının yolunu tuttu. Veziroğlu'na ait eve girerken objektiflere yakalanan Nur Fettahoğlu paniğe kapıldı.

Objektiflerden kaçamayan güzel oyuncu, flaşların patlaması sonucu kendisini anında apartmanın içine attı. Arabasını da evin önüne park etmeyip şoförüyle gönderdi. Levent Veziroğlu ile Nur Fettahoğlu'nun barışması sonrasında tekrar nikah tazeleyeceği de gelen dedikodular arasında.

Editör: Wan Haber