Novada Outlet Söke AVM, Söke Ticaret Odası Genç Girişimciler Derneği ve Jimmy Key işbirliği ile gerçekleştirilen "Jean Tasarım Yarışması"na genç yetenekler büyük ilgi gösteriyor.
Ünlü modacı Barbaros Şansal'ın jüri üyeleri arasında olduğu yarışmaya son katılım tarihi 25 Şubat 2013. Novada Outlet Söke'nin "Yap bi jean'lik" tasarım yarışmasında katılımcılara verilecek her kot için Söke Ticaret Odası Genç Girişimciler Derneği, Çocuk Esirgeme Kurumu'na 5 TL bağışta bulunacak.
"Bİ JEAN'LİK YAP" ÖDÜLÜ KAZAN
9 Kasım 2012'de başlayan ve 30 Mart 2013 tarihinde sona erecek yarışmaya katılmak isteyenler tasarlayacağı kotları Novada Outlet Söke AVM yönetim ofisinden alabiliyorlar.
Çalışmalarına Yıldırım Mayruk atelyelerinde devam eden ünlü modacı Barbaros Şansal'ın da aralarında olduğu jüri üyeleri Söke Ticaret Odası Genç Girişimciler Derneği Başkanı Erkan Kaçar, Adnan Menderes Üniversitesi Söke Meslek Yüksek Okulu'ndan Öğretim Görevlisi Kutel Gultün Erkenez, Turkmall'dan Müge Karahan ve Özgün Okkalı, Novada Outlet Söke AVM'den Namık Kemal Özarı ile JimmyKey'den Yakup Gürsoy'dan oluşuyor.
Katılımın 100 jean ile sınırlı olduğu yarışma iki aşamalı oylama ile sonuçlandırılacak. Ön eleme ile seçilecek ilk 10 tasarım, facebook.com/novadasoke adresinden oylamaya sunulacak. Facebook oylaması 09-24 Mart 2013 tarihleri arası gerçekleşecek. Yarışmada dereceye giren ilk üç tasarım aynı gün açıklanacak.
Dereceye giren ilk 10 tasarım ve sergilenmeye değer bulunan tasarımlar Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde 30 Mart 2013 tarihinde sergilenecek. Yarışmada dereceye giren ilk üç tasarım aynı gün açıklanacak. Birinciliğe, ikinciliğe ve üçüncülüğe değer bulunan tasarımlar ödül kazanacaklar.
Yarışmaya katılım konusundaki ayrıntılı bilgiye facebook.com/novadasoke adresinden ulaşılabilecek.
(MB-İK)

18.01.2013 12:11:52 TSI

Editör: Wan Haber