Nokia Akıllı Telefon Piyasasında Çığır Açmaya Geliyor. Geçtiğimiz yıllarda telefon denilince akla ilk gelen marka olan Nokia, uzun bir aradan sonra Teknoloji alanlarına geri dönüyor. 2016'ya göre hazırlıklara başlayan Nokia,  akıllı telefon pazarına döneceği birnevi duyurdu. Nokia'nın eski kullanıcıları ise sabırsızlıkla bekliyor...

Bir dönemin en büyük mobil cihaz üreticisi olan Nokia, hatırlayacağınız gibi önemli bölümlerini Microsoft'a sattıktan sonra akıllı telefon pazarından çekilmişti. Kısa bir süre önce Nokia'nın yöneticilerinden bir açıklama geldi ve markanın 2016 yılında akıllı telefon pazarına döneceği doğrulandı.

2016 yılında akıllı telefon üretilecek

Çin'de yapılan bir röportajda konuşan Nokia yöneticisi Mike Wang, 2016 yılında akıllı telefon üretebileceklerini ve üretimde Çin'deki fabrikaların kullanılabileceğini belirtti.

Muhtemelen ilk adımda Nokia N1 tabletin üretimindekine benzer bir yolizleyecek Nokia'nın, pazara nasıl bir giriş yapacağı çok merak ediliyor.

Zira son dönemde akıllı telefon pazarında yer bulmaya çalışan pek çok marka, uygun fiyatlı cihazlar üreterek karşımıza çıkıyor.

Nokia ise muhtemelen Nokia N1'de yaptığı gibi dikkat çeken ürünler üretecek ve bunları şu anda popüler olan Apple, Samsung, LG, HTC gibi markalara benzer fiyatlar ile satacak gibi gözüküyor.

Editör: Wan Haber