Adana'da aileleriyle yılbaşı alışverişi için Optimum Outlet Adana AVM'ye giden çocuklar 'Noel Baba'dan çeşitli hediyeler almanın keyfini yaşadı.
Hamur Organizasyon Proje Sorumlusu Mert Atay, Optimum'un katkılarıyla düzenledikleri etkinlikle çocukların yeni yıla mutlu bir şekilde girmelerini amaçladıklarını söyledi. Çocukların 'Noel Baba'ya gösterdikleri ilgiden son derece mutlu olduklarını ifade eden Atay, ''Onları sadece Noel Baba' ile eğlendirmiyoruz. Aynı zamanda da Pamuk Prenses, Ayı Yogi, Palyaço Zizi gibi başka karakterlerle de buluşturuyoruz" dedi.
Optimum Outlet Adana AVM'nin yılbaşına özel olarak hazırladığı hediyeleri de çocuklara dağıttıklarını anlatan Atay, "Bu kapsamda da çocukların mutluluğunu önemseyen Optimum'a verdiği destekten dolayı da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Ailelerin alışveriş yaparken, gönül rahatlığıyla çocuklarını kendilerine emanet edebileceğini kaydeden Atay, "Optimum'un 'Çocuk Kulübü'nde salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri hizmet veriyoruz. Amacımız; anne ve babaları alışveriş yapan çocukları, eğlendirirken illüzyon eğitimi ile de zihinsel olarak geliştirmek. Onların gelişimini önemsiyoruz. 5 yaş üzeri tüm çocuklarımızı kulübümüze bekliyoruz" dedi.
(ADN-Y)

31.12.2012 13:14:04 TSI

Editör: Wan Haber