Adana'da vatandaşlar, nöbetçi eczaneleri kentin değişik semtlerine kurulan totem tabelalardan da öğrenebilecek.
Adana Eczacı Odası Genel Sekreteri Mürsel Yalbuzdağ, vatandaşların, nöbetçi eczaneleri, eczanelerdeki asılı nöbetçi çizelgeleri ve "11880", "11818" numaraların dışında bundan böyle görsel olarak da trafikte seyrederken öğrenebileceklerini söyledi.
Yalbuzdağ, Adana Eczacı Odası olarak Adana Büyükşehir Belediyesi ile birlikte şehrin yoğun trafiği olan belirli bölgelerine nöbetçi eczaneleri gösterir totem tabela kurulması için protokol imzaladıklarını belirterek, "Totom tabelanın ilki Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Kasım Gülek Köprüsü girişine konuldu. Artık vatandaşlarımız Seyhan ve Çukurova ilçesindeki nöbetçi eczanelere, adres ve telefonlarına buradan ulaşabilecekler. 7 gün 24 saat çalışacak sistem ile vatandaşlarımız nöbetçi eczanelere bu şekilde de daha rahat ulaşacaklar" dedi.
Adana Eczacı Odası olarak, hastaların ilaca rahat ulaşımı için her türlü tedbiri almaya devam ettiklerini söyleyen Yalbuzdağ, "Vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Nöbetçi eczane gösterir totem tabelalardan Yüreğir ve Çukurova ilçelerimize de konularak, Adana merkezinde nöbetçi eczaneler kolaylıkla öğrenilebilecek" şeklinde konuştu.
(ADN-Y)

12.02.2013 11:27:41 TSI

Editör: Wan Haber