Uşak'ta, iki gün önce nişanlısından ayrılan Sedat Yeşilkuşak isimli genç, görüşmek için gittiği nişanlısının sınıfında av tüfeğiyle intihar etti.
Olay, Uşak Murat Arı Mesleki Eğitim Merkezi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. İki gün önce nişanlısı E.Ç'den (17) ayrılan Sedat Yeşilkuşak, av tüfeği ile sınıfta intihar etti. Bir deri işletmesinde çalışan 23 yaşındaki Sedat Yeşilkuşak öğle saatlerinde ayrıldığı nişanlısının haftada bir gün eğitim gördüğü Murat Arı Mesleki Eğitim Merkezi'ne geldi. E.Ç, görüşme talebini kabul etmeyince Yeşilkuşak da E.Ç'yi rehin almaya çalıştı. E.Ç ve sınıf arkadaşları bu sırada dışarı kaçtı. Bunun üzerine Sedat Yeşilkuşak av tüfeğini kafasına dayayarak E.Ç'nin kendisine getirilmesini istedi. Yaklaşık 10 dakika bekleyen Yeşilkuşak, E.Ç gelmeyince bir el ateş ederek intihar etti. Bir deri işletmesinde çalıştığı öğrenilen Yeşilkuşak olay yerinde hayatını kaybetti.
İntihar eden gencin ayrıldığı nişanlısının da bir tekstil firmasında işçi olarak çalıştığı ve haftada bir gün Mesleki Eğitim Merkezi'nde ders gördüğü öğrenildi. Bu arada polis, olaya tanık oldukları bildirilen 15 öğrenci ile 6 öğretmenin ifadesine başvurdu. Sedat Yeşilkuşak'ın cesedi önce Uşak Devlet Hastanesi'ne ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.
( KY-HO-Y)

25.12.2012 15:34:04 TSI

Editör: Wan Haber