Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Didem Yılmaz Oto, 2012 yılını değerlendirerek, yeni yıl ile ilgili hedeflerini açıkladı.
Ninova Park'ta açıklamalarda bulunan Didem Yılmaz Oto, 2012 yılında alışveriş merkezlerine 14 milyon kişinin giriş yaptığını söyledi. 2012 yılının kendileri için oldukça yoğun geçtiğini belirten Oto, tüm özel gün ve haftalarda kutlamalar gerçekleştirdiklerini ifade etti. Özel ve devlet okulları öğrencilerinin yapmış oldukları resim sergilerine ev sahipliği yaptıklarını anımsatan Oto, "2012 yılında bir araba kampanyamız oldu. Şimdi de ev kampanyamız var ve devam ediyor. 2013 yılında bir müşterimize çekilişle ev vereceğiz. Bunların dışında birçok kurum ve kuruluşları misafir ettik" dedi.
İnsanların teveccühlerinin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Oto, "Hem sosyal etkinlikler açısından hem de halkımızın teveccühleri bizi onurlandırdı. Bu motivasyonla biz, 2012 yılını çok iyi geçirdik. Aramıza katılan yeni mağazalar, yeni markalar oldu. Ninova Park sadece bir alışveriş merkezi değil, aynı zamanda yaşam merkezi. İnsanlar burayı merak ediyorlar. Yani sadece buraya gelip bir kazak, bir pantolon almak istemiyorlar. Mesela bugün babalar günü, bir gidelim bakalım ne var burada diyerek bizi ziyaret etmek istiyorlar. Biz içeri giren herkesten alışveriş yapmalarını beklemiyoruz. Böyle bir hakkımız da yok zaten. Bir yaşam merkezi olarak Diyarbakır'daki varlığımızı bu şekilde devam ettireceğiz" diye konuştu.
2013 yılında daha büyük projeler ile müşterilerinin karşısına çıkacaklarını aktaran Oto, "Ünlü sanatçı ve yazarların imza günleri olacak. Belki mini mini konserler olabilecek. Tüm önemli günleri kutlayacağız. Dolu dolu bir 2013 geçireceğiz. 2013'ten umutluyuz. 2013 hepimiz için, tüm Diyarbakır için güzel bir yıl olacak" ifadelerini kullandı.
(MY-YRT-AŞ-Y)

13.12.2012 17:04:06 TSI

Editör: Wan Haber