Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin Nilüfer'de 800 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptığını söyleyerek, "Nilüfer Büyükşehir ile gülümsüyor" dedi.
Bursa'nın çehresini değiştiren yatırımlara imzasını atan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BESOB konferans salonunda gerçekleştirilen AK Parti Nilüfer İlçe Danışma Meclisi'nde Büyükşehir Belediyesi'nin Nilüfer İlçesi'nde hizmete sunduğu çalışmalarla ilgili sunum yaptı. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin kentin her köşesine ulaştığını ifade ederek Nilüfer İlçesi'nin de Büyükşehir'in yatırımlarından nasibini aldığını kaydetti. Başkan Altepe, "Nilüfer, Büyükşehir ile gülümsüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer'e yapılan yatırımlar 800 milyon TL'yi geçti" dedi.
Nilüfer'de Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımların tanıtılması gerektiğine değinen Başkan Altepe, "Biz propaganda yapmıyoruz. Sadece hizmetlerimizi tanıtıp anlatmamız yeterli. Büyükşehir Belediyesi olarak bu dönem Nilüfer'de 120 km yol, 300 bin tonun üzerinde asfalt yaptık. 8500 yıllık tarihi geleceğe taşıyan Arkeopark da Nilüfer'de. Aynı zamanda yine Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 25 spor tesisini de Nilüfer'e kazandırıyor" diye konuştu.
Bursa Milletvekili Önder Matlı, terörle mücadele hükümetin çalışmalarını anlattığı konuşmasında, Nilüfer İlçesi'nin alınmasını İstanbul'un fethine benzetti. Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik de son dönemde gündemde olan konularda yapılan çalışmaları anlatırken, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ise Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'da ve özellikle Nilüfer'de önemli hizmetleri gerçekleştirdiğine dikkati çekti. AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız da gelecek seçimlerde Nilüfer'in de AK kadrolara katılacağını söyledi.
AK Parti Nilüfer İlçe Danışma Meclisi'ne milletvekilleri, İl Genel Meclis ve belediyelerin meclis üyeleri, muhtarlar, ilçe ve mahalle temsilcileri ile partililer yoğun ilgi gösterdi.
(MŞ)

09.02.2013 18:00:03 TSI

Editör: Wan Haber