AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, Niksar'a 'Gençlik Merkezi' kazandırmak üzere yapılan çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Niksar İlçe Müdürü olarak yeni göreve başlayan Hakan Arslan'a Başkan Yıldız, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Niksar'a Gençlik Merkezi kazandırmak üzere yaptıkları girişimleri dile getiren Yıldız, "Ankara'da yaptığımız temaslar sonucunda, Sayın Milletvekillerimizin destekleri, Bakanımız Suat Kılıç ve Bakan Yardımcımız Yusuf Tekin'in ilgileriyle İlçe Genlik Merkezi yapımı konusunda önemli bir noktaya geldik. Arsa teklifimiz uygun görüldü. Niksar Belediye Meclisimiz arsa üzerinde İmar Tadilatı yaparak, uygun konuma getirilmesini sağladı. İlçe Gençlik Merkezleri için hazırlanan tip projenin Niksar'daki arsamıza uyarlanmasını müteakiben çalışmalar başlayacak. Ayrıca, Milletvekilimiz Sayın Dilek Yüksel'in gayretleriyle Spor Sahamıza tribün yapımı da programa alındı" dedi.
Başkan Yıldız ayrıca İl Genel Meclisi'nce yüzde 75 maliyeti İl Özel İdaresince karşılanacak yeni bir antrenman sahası yapımının kararlaştırıldığını ve uygun yer arandığını sözlerine ekledi.
(Nİ-SLH-Y)

12.01.2013 13:38:28 TSI

Editör: Wan Haber