Tokat'ın Niksar ilçesi, Travel Turkey İzmir Fuarı ve Konferansı kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da tanıtım standı açtı.
Travel Turkey İzmir Fuar ve Konferansı, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), Uluslararası fuar organizatörü Hannover-Messe International İstanbul ve İZFAŞ ortaklığıyla 6. kez İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda gerçekleşmeye devam ediyor.
Fuar kapsamında Tokat'ın Niksar ilçesi de stand açarak bölgenin yöresel özelliklerini ve farklı yönlerini ziyaretçilerine tanıtıyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinden fuarı ziyarete gelen uluslararası turizm şirketleri ve katılımcı firmalar, Niksar ilçesinin fuar alanındaki standını ziyaret ederek bilgi sahibi oluyor. Stand yetkilileri, profesyonel bir ortamda iş bağlantıları yaparak Niksar'ın turizm gelirlerini artıran faaliyetler sürdürdüklerini ve bölgenin özelliklerini tanıttıklarını belirtti.
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, geçtiğimiz yıl 638 katılımcı ve 34 ülkeden 20 bin 568 ziyaretçiyi bir araya getirmiş ve yakalamış olduğu başarı grafiği ile dikkatleri üzerine toplamıştı.
(EA-OK-Y)

07.12.2012 18:49:57 TSI

Editör: Wan Haber