Kültürel etkinliklerine hız kesmeden devam eden Niğde Belediyesi bünyesinde Türk Müziği Korosu kurdu.
Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği dallarında oluşturulan Türk Müziği Korosu ile Niğde de sosyal etkinliklere büyük önem verdiğini ortaya koyan Niğde Belediye Başkanlığı oluşturulan koroya herkesin katılımını da sağlıyor.
Niğde Belediyesi Türk Müziği Korosu ilerleyen zamanlarda düzenleyecekleri konserler için çalışmalarına Niğde Belediyesi Kültür Evinde devam ediyor.
Niğde Belediyesi Türk Müziği Koro Sorumlusu İzzet Tuncer; "Müzisyen arkadaşlarımızla her Pazartesi ve Perşembe günleri Niğde Belediyesi Akmedrese Kültür Evinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Koromuzu oluşturmak için çalışmalarımıza başladık. Türk Halk Müziğine ve Sanat Müziğine gönül vermiş, sesine güvenen, koromuzda görev almak isteyen vatandaşlarımızı koromuza bekliyoruz" dedi.
Belediye Türk Müziği Korosuna katılanlar ise Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a kültürel ve sanatsal çalışmalara verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.
Kültür etkinliklere Niğde Belediyesi olarak her zaman destek verdiklerini ve bundan sonra da vereceklerini belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Türk Müziği Korosu düşündüğümüz bir oluşumdu. Böyle bir oluşumun gerçekleşmesi memnuniyet verici bir durum. Oluşturulan koromuzla konserler düzenlenecek. Niğde Belediyesi Türk Müziği Korosuna katılan müzisyen arkadaşlarımıza ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
(YE-AÖ-Y)

28.01.2013 15:23:09 TSI

Editör: Wan Haber