Beşiktaş, ara transferde kadrosuna kattığı Mamadou Niang için imza töreni düzenledi. Çok sıkı çalıştığını belirten Niang, "Tüm kalbimle oynayacağım" dedi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi'de katıldı. İmza töreninde bir konuşma yapan Ahmet Nur Çebi, ara transfer döneminde takımı güçlendirmek için gerçekleştirdikleri transferlerden birinin de Niang olduğunu söyledi. Niang'ın kulübe katkı yapacağına inandıklarını belirten Çebi, "Ara transfer döneminde Türk futbolunun ve seyircisinin yakından tanıdığı, değerli bir futbolcu olan Niang'ı aldık. Kendisiyle sezon sonuna kadar anlaşma yapmış bulunuyoruz. Kulübe katkı yapacağını ümit ediyoruz. Kendisine başarılar diliyorum. Camiamıza da hayırlı ve uğurlu olsun. Kendisinden çok umutluyuz. Niang ile yaptığımız sözleşme sezon sonunda son buluyor. Ama yeni bir dünya ve yeni bir kontrat her zaman söz konusu olabiliyor. Onun başarısının yanı sıra bizi sevmesi ve beraber olma isteği şartları değiştirebilir. Yola devam etme kararı alınabilir. Bu sezon sonunda değerlendirilir'' şeklinde konuştu.

NİANG: "ŞAMPİYONLUK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"
Törende konuşan Mamadou Niang ise takımı için tüm kalbiyle mücadele edeceğini ifade etti. Yeniden Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Niang, "Takımımla sözleşme imzalamaktan mutluyum. Başkan ve yöneticilere beni buraya getirdikleri için teşekkür ediyorum. Bu sezon takımın şampiyonluk kazanması için elimden geleni yapacağım. Geldiğim günden beri sıkı çalışıyorum. Bu hafta oynayıp oynamayacağımı bilmiyorum. Buna hocamız karar verecek" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DE OYNAMAKTAN HAZ ALMIŞTIM"
Basın mensuplarının Katar'dan neden döndüğü yönündeki soruları üzerine Niang, "Burada oynarken Türkiye ligini takdir etmiştim ve oynamaktan haz almıştım. Zaten Türkiye'ye gelmek istiyordum. Bu nedenle bana bu şansı veren yöneticilere tekrar teşekkür ediyorum'' diye cevapladı.
Mamadou Niang, Fenerbahçe formasıyla attığı gollerin hatırlatılması sonrası, ''Beşiktaş beni buraya getirerek güvenini gösterdi. Ben de takım için savaşacağım, elimden geleni yapacağım'' dedi.
Taraftarlara mesaj yollayan Senegalli golcü, "Son maçı izledim ve taraftarları gördüm. Başından sonuna kadar gösterdikleri desteği umarım bundan sonra da verirler'' ifadelerini kullandı.
Beşiktaşlı taraftarların siyahi futbolcuları sevdiği ve kendisinin bu başarılı ekolü sürdürüp sürdürmeyeceği sorusunu ise Niang, "Umarım bu geleneği sürdürürüm. İyi oynarım, kötü oynarım ama tüm kalbimi sahaya koyacağım. Yeni takımım için elimden geleni yapacağım'' şeklinde cevapladı.
Başarılı futbolcu, eski takımı Fenerbahçe'den kendisine herhangi bir transfer teklifinin gelmediğini belirtti.
(RFK-RFK-S)

04.02.2013 15:38:03 TSI

Editör: Wan Haber