İzmir'in Torbalı ilçesinde bir traktörün çarpması sonucu yaralanan 79 yaşındaki Nezahat Kıynak, kendisine çarptığı halde traktör koltuğunda kılını bile kıpırdatmadan oturan sürücüye dava açacağını söyledi.
Torbalı'da bir traktörün çarpması sonucu kaburgaları ve sağ bacağı kırılan 79 yaşındaki Nezahat Kıynak, ilk müdahalesi Torbalı'da yapıldıktan sonra İzmir Dr. Suat Zeren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Kıynak, ekmek almaya gitmek için yolun karşı tarafına geçtiği sırada kendisine bir traktörün çarptığını söyledi. Kendisine çarpan C.K. (72) hakkında dava açacağını belirten Kıynak, "Yerde yatıyordum, şuurum açıktı. Çevrede toplananlar 'Teyze iyi misin?' diye soruyorlardı. Polisler yardımcı oldu. Traktörün tepesinde adamı görüyordum. Yattığım yerden onu izledim. Yanıma gelip, 'Bir yerin ağrıyor mu?' bile demedi. Ondan şikayetçiyim. Beni hastaneye bile götürmedi. Ona dava açacağım" dedi.
Salihli'de yaşayan ve annesinin yanında hastanede refakatçi olarak kalan Ayşe İncekara da, 40 yıldan bu yana Torbalı'da yaşayan annesini ilçe esnafının çok iyi tanıdığını belirterek, "Annem traktör çarptığı anda darbeyi belinden almış. Kaburgalarında kırık var. Aynı zamanda sağ bacağı da kırık ve alçıya alındı. Yerde uzun süre öylece yatmış. Traktör sürücüsünün ise aşağıya inmemesi büyük vicdansızlık. Bunu ayıplıyorum" diye konuştu.
(BK-CC-Y)

06.12.2012 17:01:28 TSI

Editör: Wan Haber