Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Kayseri'de Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırının bordo-mavili taraftarlar tarafından yapıldığı iddialarına sert tepki gösterdi.
Spor Toto Süper Ligi'nin 14. haftasında oynanan Kayserispor-Fenerbahçe müsabakası öncesi sarı-lacivertli kulübün otobüsüne yapılan saldırıyı bordo-mavili taraftarların yaptığı şeklindeki iddialara Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar tepki gösterdi.
Ortaya atılan iddiaların hedef saptırmadan başka bir şey olmadığını belirten Şakar, "Maçı izlemedim ama Trabzonsporlular kesinlikle böyle bir şey yapmaz. Böyle bir şey olacağını düşünmüyorum ama bunu en iyi şekilde Kayseri Emniyeti güçleri bu olayı aydınlatır. Ortaya atılan iddiaları hedef saptırma olarak görüyorum. Başka bir ilde bizim taraftarlarımız böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. Yeni çıkan yasalar ve kanunlar var. Bu yasalar doğrultusunda emniyet müdürlükleri ve valilikler gereken cezai müeyyideleri uygularlar diye düşünüyorum. Buna yapacak başka bir şey yok. Trabzonspor'un böyle bir olayın içinde olduğunu düşünmek çok yanlıştır ve iftiradır" dedi.
Trabzonspor yönetimi olarak bu tür olayların her zaman karşısında olduklarını kaydeden Şakar, "Sahalarımızda görmek istemediğimiz olaylar bunlar. Kim yaparsa yapsın mutlaka kınarız. Biz zaten böyle işlere karşıyız. Biz yönetim olarak bu tür olayların her zaman karşısında, dik duran bir yönetimiz. Kesinlikle böyle olayları tasvip etmeyiz. Bu herkesin böyle bilmesini istiyorum" diye konuştu.
(GÖK-BH-EYB-S)

03.12.2012 11:15:51 TSI

Editör: Wan Haber