Sarıkamış şehitleri için Kazakistan Fahri Başkonsolosu Dr.Halil Uluer tarafından Kurşunlu Camii'nde mevlid-i şerif ve hatim duası programı düzenlendi.
Kazakistan Fahri Başkonsolosu, Uluer Group ve Kapadokya Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil Uluer tarafından, Enver Paşa komutasında düzenlenen Sarıkamış Harekâtı sırasında donarak şehit düşen 90 bin askeri ve bu ülke uğrunda canlarını feda eden tüm şehitler için Mevlid-i Şerif ve Hatim Duası programına Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Uluer Group ve Kapadokya Medya Grup Genel Müdürü Av. Mahmut Uluer, İşadamı Halis Uluer, Uluer ailesi fertleri, protokol mensupları ve vatandaşlar katıldı. Mevlid-i Şerif programına Emniyet Müdür Yardımcıları, birim amirleri ve polis memurlarının yoğun katılımı oldu.
Nevşehir'de tarihi Kurşunlu Camii'nde gerçekleştirilen programda Nevşehir İl Müftülüğü personellerinden oluşan ilahi grupları Kur'an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif ve kasidelerle şehitler yad etti. Programda Hatm-i Şerif duasını ise Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk yaptı. Cami çıkışında cemaate çeşitli ikramlarda bulunuldu.
(MÖZ-AÖ-Y)

10.01.2013 15:07:16 TSI

Editör: Wan Haber