Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş beraberinde İl Emniyet Müdür Yardımcısı Seydali Atik ve Basın Halkla İlişkiler Müdürü Haydar güneyli ile birlikte Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş burada Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Muammer Başer'in ve gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Vali Savaş, "Basın zor şartlar altında önemli bir görevi yerine getiriyor. İlimizde görev yapan tüm gazeteci arkadaşlarımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Nevşehir için önemli işler yapacağına inanıyorum. Ben yeniden İlkeli ve tarafsız yayın anlayışından taviz vermeksizin insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir misyonu yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim" diye konuştu.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Muammer Başer ise bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş'a teşekkür etti. Ayrıca Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Muammer Başer cemiyet hakkında da Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş'a bilgiler verdi.
(COŞ-AÖ-Y)

10.01.2013 13:10:30 TSI

Editör: Wan Haber