Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısı ile yeniden adaylığını açıkladı. Gök adaylığını açıkladıktan sonra ise seçim çalışmalarına start verdi.
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök önümüzdeki ay yapılacak Ticaret Borsası Başkanlık seçim çalışmalarına başladı. Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök yaptığı açıklamada, ''Hakkımızda hayırlısı olsun ama ben ve ekibim Nevşehirli kardeşlerimize bir dönem daha hizmet etmek istiyoruz'' dedi.
Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
''Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kanununa göre tekrar aday olma konusunun Anayasa Mahkemesi tarafından bozulmasıyla beraber, bir basın toplantısı yaparak Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığı'na tekrar aday olduğumu söylemiştim. Ticaret Borsamızda 1999 yılından beri başkanlığımız devam etmektedir. Hem yönetim olarak hem de personeller olarak Nevşehir'e çok büyük hizmetler yaptığımıza inanıyoruz. Bu kanunun değişmesiyle beraber tekrar ustalık dönemimizde adaylığımızı açkılayarak yeni hizmetler yapacağımızı açıklamamızda beyan ettik. Bilindiği gibi Nevşehir Ticaret Borsası 1995 yılında kurulan daha sonra hızla büyüme gösteren bir sivil toplum örgütü oldu. Daha sonra 1999 yılından itibaren ise bizimle birlikte Nevşehir'in en büyük sivil toplum örgütlerinden bir tanesi konumuna geldi. Borsamız kurulduğundan bugüne kadar hayvan pazarı, laboratuvarımız, hizmet binası, yeni kesimhanemiz ve yeni sebze pazarında kurduğumuz soğuk hava deposuyla birlikte Nevşehir'in en büyük sivil toplum kuruluşu olarak hizmetlerine devam edecektir. Şubat veya Mart ayında Ticaret Borsamızda bir seçim konusu ve seçimlerde ekimiz ile adayız. Nevşehirli kardeşlerimize bir dönem daha hizmet etmek istiyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur diyorum. Adaylığımızı açıklamamızdan sonra Acıgöl ve organize sanayinde üyelerimizi ziyaret ettik. Bugüne kadar yaptıklarımızı ve bundan sonraki yapacaklarımızı paylaştık. Hafta içerisinde de yine üyelerimizi ziyaret ederek çalışmalarımız konusunda kendilerine bilgiler vereceğiz.''
(COŞ-ZB-Y)

28.01.2013 10:11:01 TSI

Editör: Wan Haber