Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Gençlik ve Spor Kulübü 2. Lig Bayan Basketbol Takımı sezonun son karşılaşmasını Anadolu Üniversitesi ile yaptı.
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi B grubunda mücadele veren NEÜ 2. Lig Bayan Basket Takımı, Pazar günü sezonun son maçında Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı. Sporseverlerin büyük ilgi gösterdikleri karşılaşmayı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlübay, üniversite akademik ve idari personeli de izledi. Maç öncesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Anadolu Üniversitesi Kulüp Başkanına teşekkür plaketi vererek başarılar dileğinde bulundu.
NEÜ 2. Lig Bayan Basketbol Takım oyuncuları sahaya üzerlerinde Cumartesi günü rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden NEÜ Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı oyuncularından Battal Uğur'un fotoğraflarının yer aldığı tişört ve ellerinde 'Dualarımız Seninle Battal' yazılı afişle çıktı.
Maç öncesi bir konuşma yapan Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, "Üniversitemiz Gençlik ve Spor Kulübü Futbol oyuncularından ve Nevşehir'de uzun süredir futbol camiasında top koşturan arkadaşımız Battal Uğur kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınları ile sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.
Maç sonunda Nevşehir Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi'ne 44-67 yenildi.
(MÖZ-ZB-Y)

18.02.2013 12:51:35 TSI

Editör: Wan Haber