Nazilli Belediyesi zabıta ekiplerinin belirlediği ölçülerle Pazar yerlerinde düzen sağlamak için yerlere periyodik aralıklarla kırmızı boya ile şerit çekildi.
Nazilli'de kurulan en büyük semt pazarlarından olan Perşembe pazarında satıcıların tezgahlarını aynı düzende kurabilmeleri için kırmızı şerit uygulaması başlatıldı. Belediye Zabıta ekiplerince Perşembe günü kurulan pazarda satıcıların ürünlerini ve tezgahlarını aynı hizada koyabilmeleri için kırmızı ile boyanarak yerlere şerit çekildi. Uygulama geçtiğimiz haftadan itibaren başlatıldı. Pazarcıların şerit ihlali durumlarında şimdilik Belediye zabıta ekiplerince uyarılarak takibe alınacaklar. Bu uygulamadan alışveriş yapan vatandaş memnun kalırken satıcılarında önde durma ya da arkada kalma tartışmaları da sona erdi.
Belediye Zabıta ekiplerinin belirlediği ölçülerle periyodik olarak yerlere çizilen kırmızı şerit çizgisinin düzen açısından çok önemli olduğunu belirten Zabıta Müdürü Erkan Özdemir, uygulamadan hem satıcıların hem de alışveriş yapanların çok memnun olduklarını ifade etti.
(ÜÖ-MB-İK)

05.12.2012 13:53:35 TSI

Editör: Wan Haber