Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İsabeyli yurtlar kurumunda kalan Üniversite öğrencilerine Kurumun Sinema salonunda NLP ve İletişim uzmanı Özcan Toralı tarafından 'Liderlik ve İletişim' konulu seminer verildi.
Seminere İsabeyli Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan 227 öğrenci katıldı. Düzenlenen seminerde NLP ve İletişim uzmanı Özcan Toralı, Eğitimde Liderlik Nedir, Bir Liderde Bulunması Gereken Özellikler Nelerdir, Başarı İçin İletişimin Önemi Nedir, Başarıya Nasıl Ulaşılır, Girişimcilik ve Motivasyon konularını anlatarak seminere katılan öğrencileri bilgilendirdi. İsabeyli'de düzenlenen toplantıya Yüksek öğrenim kredi ve yurtlar kurumu Denizli Bölge müdür vekili Namık Atak, Sosyal çalışmacı Tekin Kazak, İsabeyli Yurt Müdürü Ali Dayanık, Yurt müdür yardımcısı Hüseyin Öztürk ve İsabeyli Yurt Müdürlüğünde görevli memurlarda katıldı.
Seminerde öğrencileri bilgilendiren NLP ve İletişim uzmanı Özcan Toralı; Seminerde lider, liderlik özellikleri, toplumla iletişim yollarının nasıl sağlandığı, Zaman Yönetimi ve Ders Çalışma Teknikleri, Hafıza Teknikleri ve Kolay Öğrenme, İletişim ve iletişimin ana teması başlıklı konularda bilgiler verildi. Seminer sonunda katılan öğrencilerden raporlar istenerek bu raporlar doğrultusunda öğrencilere Genel Müdürlük tarafından sertifika gönderilmek üzere öğrencilerin isimleri alındı. Seminer süresince öğrencilerin yoğun ilgisi dikkat çekti.
Seminere katılan Yükseköğrenim kredi ve yurtlar kurumu Denizli Bölge Müdür Vekili Namık Atak seminer sonunda seminere katılan öğrencilerin sorunlarını dinledi. Yurt ile ilgili isteklerini not aldı.
(ÜÖ-MB-İK)

10.12.2012 17:36:07 TSI

Editör: Wan Haber