Nazilli Latife Hanım Anaokulu Okulu Aile Birliğince düzenlenen ve geleneksel hale gelen 'Aşure Günü' etkinliği Ahmet Şensan Kültür Merkezi'nde yapıldı.
Aşure hayrının yanı sıra eğlencelerinde yer aldığı etkinlikte erken yılbaşı kutlaması da gerçekleştirmiş oldu. Minik öğrenci ve velilerin ileriki yıllarda akıllarında kalacak şekilde organize edilen etkinlikte animasyon gösterileri, pamuk şeker, yüz boyama ve piyango çekilişleri yapılırken, ikram olarak da Aşure dağıtıldı.
Latife Hanım Anaokulu Okulu Okul Müdürü Hatice Kıvrak, "Aşure günü etkinliğimiz, velilerimiz tanışması ve kaynaşması, çocukların değişik bir ortamda arkadaşları ile daha iyi motive olarak mutlu bir gün geçirmeleri için amaçlanmıştır. Bu tür sosyal etkinliklerin insanların birbirlerini daha iyi anlayıp iletişim kurmalarını yardımcı olduğundan, sevilen ve memnun olunan etkinlerimizdendir" dedi.
Okul Müdürü Hatice Kıvrak konuşmasında ayrıca okullara her zaman destekte bulunan ve etkinlik için salon tahsisinde okula destek veren başta Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a olmak üzere etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerine, okul öğretmen ve personeline ve etkinliğe katkı sağlayan tüm esnaf ve verilere katkılarından dolayı çok teşekkür etti.
(ÜÖ-MB-İK)

24.12.2012 12:18:09 TSI

Editör: Wan Haber