Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kuyucak'ta 8 yıldır faaliyet gösteren alışveriş merkezinin Nazilli şubesini hizmete açtı.
2012 yılında Ödemiş Kebap Salonu'nu isimli işyerlerini açarak Nazilililere farklı bir tat sunan firma yetkilileri, Avşaroğlu Market 2 isimli işyerini de Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın katılımıyla hizmete geçirdi.
Nazilli'de istihdam sağlayan işyerlerine her zaman destek vereceğini ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Nazilli'nin Belediye Başkanı olarak her iş yeri açan kardeşimizin, esnafımızın yanında olmaya çalışıyorum. Aş ve iş derdine çare olan herkese öncelikle teşekkür ediyorum. Öte yandan geçtiğimiz yıl Kebap salonu bu yıl da Nazilli'de yeni açtıkları market ile aş ve iş derdine çare olmak için büyük bir yükümlülüğün altına girdikleri için Avşar ailesine teşekkür ediyorum. İnşallah Nazillililere iyi bir hizmet sunarlar dileğiyle, kendilerine işlerinde bol kazançlar ve hayırlı işler diliyorum" dedi.
60 yıl önce babalarının başlattıkları ticari hizmet bayrağını ileriye götürmek için çalışacaklarını ifade eden Avşaroğlu kardeşler şirket yetkilisi Mustafa Avşar; "1950'li yıllarda İzmir'in Kiraz beldesinde ticaret hayatına başlayan büyük babamız Şaban Avşar'ın manifatura ve mefruşatçılık işini babamız ve kardeşleri gıda sektörüne de girerek bakkaliye olarak genişletmişler. 35 yıldır gıda toptancılığı ve market işi ile uğraşan babamızın oturttuğu sistemi 8 yıl önce Kuyucak'a açılan şubemize taşıyarak Kiraz'daki işyerimizi kapattık. Muammer Oğuz ve Mustafa Avşar kardeşler olarak 8 yıldır da Kuyucak'ta Avşaroğlu isimli perakende ve toptan marketimiz var. 2012 yılında ise aslen Ödemişli olduğumuz için Ödemiş Kebabını Nazillilerle tanıştırmak istedik ve 'Ödemiş Kebap Salonu' isimli işyerimizi açtık bu yıl ise Kuyucak'taki marketimizin bir şubesini Nazilli'ye açtık. 150 metrekarelik alana sahip marketimizde bölgede de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Halkımızın evlerinde ne ihtiyaç ise burada bulabileceği bir marketiz. Marketimizdeki farklı en önemli yapımız ise 'isteyin getirelim, alın götürelim, kapıya hizmet' sloganı ile yaptığımız sipariş hizmetimiz. Bu anlayışımız 1 ekmek dahi olsa yapılacaktır. Telefonla sipariş veren veya marketimize gelen müşterilerimiz evlerine getirmemizi isterse evlerine kadar siparişlerini götüreceğiz. Öte yandan marketimizde sürekli olarak kampanyalarımız da Nazilli halkının hizmetinde olacak ve ekonomik ürünler almasını sağlayacak" diye konuştu.
ALICIK'TAN ÇOCUKLARA HEDİYE
Nazilli Cumhuriyet Parkı batısındaki Yörükler Kıraathanesinin yanında hizmete açılan Avşaroğlu Market 2 isimli işyerinin açılış töreninde Başkan Alıcık ile işletme sahipleri açılış kurdelesini keserken, davetlilere Ödemiş yöresine has yapılan lokma hayrında da bulunuldu. Başkan Alıcık, açılışa gelen kız çocuklarını severken, onlara oyuncak bebek hediye etti. İşyerinin içini gezen ve firma yetkililerinden bilgiler alan Başkan Alıcık, en çok kapıya kadar hizmet projesinin mahalle halkı ve yaşlılar için çok büyük bir hizmet olacağını dile getirdi.
(ÜÖ-MB-İK)

17.01.2013 17:27:35 TSI

Editör: Wan Haber