Aydın'ın Nazilli ilçesinde elleri ve ayakları domuz bağı ile bağlanıp, başından silahla vurularak öldürülmüş bir erkek cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, bugün saat 12.30 sıralarında tarlasına giden Bekir Deveci, Nazilli'ye 20 kilometre uzaklıktaki Yaylapınar (Sinekçiler) köyü Beydağ yolu üzerinde kestane kuyusu üzerinde iki ayak gördü. Olayın köy muhtarına ve Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirilmesinin ardından olay yerine gelen jandarma ekipleri, tahminen 1-2 gün önce öldürülen kişinin elleri ve ayakları domuz bağı ile bağlanarak, başından vurulduğunu tespit etti. Kestane kuyusuna yüzüstü atılmış ve üzeri toprakla örtülmüş 30-35 yaşlarındaki erkek cesedi, köylülerin de yardımıyla kuyudan çıkarılarak otopsi için Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan cesedin kime ait olduğunun tespit edilmesi için çalışma başlatıldı. Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı'na yakın zaman içerisinde kayıp ihbarında bulunulmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(ÜÖ-MB-CC-Y)

09.02.2013 17:23:07 TSI

Editör: Wan Haber