Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce Pınarbaşı Mahallesi 118 sokak da bulunan Şelale parkı içerisine kafeterya yapılıyor.
Parkın ön giriş kısmında yapım çalışmalarına başlanan 112 metrekarelik kapalı mekân yani kafeterya kış aylarında da halkın parktan yararlanabilmesi için yapılıyor. Nazilli Belediyesi Park Bahçe İşleri Müdürlüğü'nce projelendirilen kafeteryayı Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yapıyor. Tek kattan oluşacak kapalı kafeterya 60 kişiye hizmet verebilecek kapasitede olurken mutfak, wc'ler ve servis alanından oluşacak. Kafe olarak halkın hizmetine girecek olan kapalı mekânın üstü de teras kafe olarak hazırlanacak.
Şelale Park içinde yapım çalışmaları devam eden kapalı mekanı yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediye Fen İşleri Müdürü İbrahim Topçu'dan mekan hakkında bilgiler aldı. Yapım çalışmalarına hız verilerek bir an önce bitirilip halkın hizmetine girmesi konusunda talimat veren Başkan Haluk Alıcık; "Vatandaşlarımız sadece yaz aylarında değil kışında parklarımıza gelip güzel zaman geçirebilsinler diye parkın doğal yapısını bozmadan yapımına başladığımız bu mekanda sıcak çaylarını içebilecekler. Arkadaş ve aileleri ile güzel zaman geçirebilecekler. Kafeterya şeklinde projelendirdiğimiz bu kapalı mekan en kısa zamanda bitirilerek halkın hizmetine girecektir" dedi.
(ÜÖ-MB-İK)

16.01.2013 16:34:51 TSI

Editör: Wan Haber