Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Kadın Kolları Teşkilatı, vatandaşlara ücretsiz çorba ikramı projesi başlattı. CHP Genel Merkez Kadın Kolları'nın başlattığı "CHP'li kadınlar Anadolu yollarında 7 ayda 7 bölge" projesi kapsamındaki ücretsiz çorba ikramı ilgi gördü.
İlçe Teşkilatı Binasının teras katında düzenlenen etkinliğin ilk gününe CHP Nazilli İlçe Başkanı Cavit Yenipazarlı, CHP Aydın İl Yöneticisi Süleyman Bülbül, kadın kolları yönetimi, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. CHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Serpin Kıntaş, "Genel Başkanımızın başlatmış olduğu '7 Ayda 7 Bölge' projesi kapsamında seçim çalışmalarımızın startını verdik" dedi.
Çorba ikramını halka hizmet olarak gördüklerini de belirten Serpil Kıntaş, "Çorba ikramını halka hizmet için ücretsiz olarak yapıyoruz. Parti binamızın çatı katında başlattığımız çorba ikramının yanı sıra halk butik uygulamamız da ilgi görüyor. Çorba İkramımız ise hem partili arkadaşlarımızın seçim çalışmalarında Cuma günleri bir araya gelebileceği bir ortamı hem de Nazillililerin katılarak dayanışmanın sağlandığı bir ortam olacak" dedi.
2014 yılındaki yerel seçim çalışmalarına başladıklarını söyleyen CHP Nazilli İlçe Başkanı Cavit Yenipazarlı ise; "Şuanda mahalle ve köylerde gezilerimiz devam ediyor. Halkımıza 2014 yerel seçimlerinin önemini anlatmaya çalışıyoruz. Ama bu arada kadınlarımıza yönelik çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Bundan sonra Cuma günleri ücretsiz çorba dağıtarak halkımızla buluşacağız. Projelerimizi anlatıp oy isteyeceğiz. Bu nedenle bütünleşmenin vesilesi olacağına inandığım bu etkinliği düzenleyen kadın kollarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
CHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Serpin Kıntaş, halka ücretsiz çorba ikramını her hafta Cuma saat 11:00 ile 13:00 arasında parti binasının terasında bulunan lokalde yapacaklarını söyledi.
(ÜÖ-KY-İK)

20.01.2013 14:56:07 TSI

Editör: Wan Haber