Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Devlet Karayolları tarafından yapılan yol asfaltlama çalışmaları sırasında bozulan refüjlerin onarımını yapıyor.
Devlet Karayollarının son olarak Aydın-Denizli karayolu üzerinde yaptıkları asfaltlama çalışmaları sırasında Nazilli giriş ve çıkışına kadar olan çift yönlü yolda bozulan kaldırım kenarı refüjleri ve orta refüjlerin onarım ve tamiratını Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yapıyor. Bu çalışmaların yanı sıra asfaltlama sırasında yol kenarlarındaki yağmur suyu giderlerinin mazgalları temizlenip yol seviyesine getirilerek yenileniyor.
Nazilli'nin tam ortasından geçen şehirlerarası karayolunun trafik yoğunluğunun çok fazla olduğunu belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Nazilli'nin aynası olan bu önemli güzergahta Devlet Karayollarının yaptığı çalışmalar sırasında oluşan refüj tahribatları, aşağı ve yukarı Nazilli geçiş ve bağlantı yollarının meyillendirme işlemleri ve alçakta kalan yağmur suyu giderlerinin yol seviyesine getirilmesi çalışmalarının en kısa sürede bitirilecek. Trafik düzeninin aksamasına fırsat vermeden çalışmalar en kısa süreçte tamamlanacaktır" dedi.
(ÜÖ-MB-İK)

04.01.2013 16:36:48 TSI

Editör: Wan Haber