AK Parti Gençlik Kolları Nazilli İlçe Teşkilatı, AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç'ın da yer aldığı birlik ve beraberlik etkinliğinde bir araya geldi.
Dereağzı köy sofrasında düzenlenen kahvaltıya AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, Kadın Kolları Başkanı Serpil Altunkaya, AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Eker ve Kadir Mutlu ile parti yöneticileri katıldı. Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda gençlik kollarının yaptığı çalışmalar slayt gösterisi eşliğinde anlatıldı.
Kahvaltıda bir konuşma yapan Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'nin bayrağını Nazilli'de dalgalandırmaktan başka hedeflerinin olmadığını ifade etti. Şen; "Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gençliğe verdiği önemi hepimiz bilmekteyiz. Sayın başbakanımız, bizlerden siyasette aktif görevler almamızı, projeler yapıp, yurt kalkınmasında önemli rol almamızı her fırsatta dile getiriyor. Bizler de Nazilli AK Gençlik olarak elimizden geldiğince vatana ve millete layık olmak için bu yolda onurlu bir şekilde mücadelemize devam ediyoruz. 2014 yerel seçimleri arifesinde bizler her zaman olduğu gibi birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesinden yanayız. Gerek ilçe, gerekse büyükşehir seçimlerinde biz AK gençler olarak şimdiden kenetlenmiş durumdayız. Partimizin zafere ulaşması ve ak hizmetlerin bölgemizi kalkındırması için, daha güçlü bir Nazilli, daha güçlü bir aydın büyükşehir, daha güçlü bir Türkiye için gece gündüz çalışacağımıza söz veriyoruz. Gençlik heyecanımıza yenilip yaptığımız yanlışlar için büyüklerimizden özür diliyoruz" dedi.
AK Parti lçe Başkanı Tacettin Pirinç da, ilçe yönetiminin, gençlik ve kadın kollarıyla tam bir uyum içinde çalıştığını belirterek, "Önümüzdeki yıl yerel seçimler var. Bu uyumu seçimlerde de göstereceğiz, tek vücut çalışacağız. Artık Nazilli'nin AK Parti iktidarından hizmet alma vakti gelmiştir. Nazilli'nin daha fazla küçülmesine fırsat vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
"AK PARTİ YEREL SEÇİMLERDE OY PATLAMASI YAŞAYACAK"
Kahvaltıda son konuşmayı yapan AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ise; "Aydın'da en faal gençlik kollarımızdan birisi Nazilli Gençlik kollarımızdır. Hepimiz bununla gurur duymalıyız. Sayın Başbakanımızın gençlere duyduğu güven, onları ülkemizin geleceği görmesi çok önemlidir. 20 yıl önceki milletvekillerinin yaş ortalaması 67 iken bugün bu otalama 48'lere düşmüştür. Partimizin en önemli olmazsa olmazlarından birisi parti disiplinimizdir. Geçlerimiz bu hususları iyi bilmeli çalışmalarını ona göre düzenlemelidir. Belediye başkan aday adayının açıklanması ile ilgili konuşmalar tartışmalar boşunadır. İnanın genel merkezimiz Aydında her ilçemizin durumunu yaptığı kamuoyu araştırmaları ile bizden iyi biliyor. Aydında bu yerel seçimlerde Partimiz büyük bir oy patlaması yapacaktır. İlçe belediyelerimizin büyük bir kısmını kazanacaktır. Bu konuda yapılan spekülasyonlar boşunadır. Bu konuda müsterih olun" şeklinde konuştu.
(ÜÖ-MB-İK)

07.01.2013 16:22:46 TSI

Editör: Wan Haber