Nazilli'de öğretmen, öğrenci ve velilerin oluşturduğu 58 kişilik 2013 yılı ilk umre kafilesi kutsal topraklara dualarla uğurlandı.
Nazilli merkez Koca Cami'nde yatsı namazının ardından düzenlenen uğurlama töreninde 10 gün sürecek umre ziyaretine öğretmen, öğrenci ve velilerin katıldığı belirtildi.
Uğurlama töreninde konuşan kafile başkanı, "Bizim için, Nazilli için, İslam alemi için dualarda bulanacağız. Oralar duaların kabul edildiği mekanlar. Bu gurubumuz özel bir gurup. Öğrenci, veli ve öğretmenlerden oluşan gurup. Diyanet İşleri Başkanlığı'mız bu yıl umre sezonunun yarı yıl tatiline denk gelmesi dolayısıyla öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve arzu eden velilerimizin o kutsal mekanları görüp umre yapmaları ve İslam Tarihi açısından son derecede önem arz eden o mübarek yerleri ziyaret etmesi için böyle bir organizasyon düzenlendi. 5 günü Mekke, 5 günü Medine'de olacak olan on günlük programa Nazilli'den 58 öğrenci, öğretmen ve veli müracaat etti. Bu kutlu yolculuğun hayırlı olmasını, sağlık ve afiyet içerisinde gidilip gelinmesini diliyorum" dedi.
(ÜÖ-MB-İK)

29.01.2013 15:55:46 TSI

Editör: Wan Haber