Nazilli Ülkü Ocağı Ortaöğretim teşkilatı her hafta yaptığı seminer ve faaliyetlerinde bu hafta '2023'e doğru Türk gençliği' konusunu işledi.
Seminere MHP Aydın Milletvekili Adayı, Nazilli Ülkü Ocağı eski başkanı ve eğitimci Ahmet Kaya, konuşmacı olarak katıldı.
Ülkücü gençler '2023'e doğru Türk gençliği' adlı konferansa büyük ilgi gösterirken seminerde özellikle 2023'de devletin ve milletin hizmetinde olacaklarını ifade ederek kendilerine düşen görev, sorumluluk ve önemin farkına vardıklarını dile getirdi.
Türk milletinin hiçbir zaman töresinden ve inancından taviz vermediğini kaydeden Ahmet Kaya, "Sizlerin sayesinde inşallah vermeyeceğiz. Buradaki genç arkadaşlarımı görünce vatan millet sevdalılarının önüne hiç kimsenin çıkamayacağını bir kere daha gördüm. Bir elinizde bilgisayar bir elinizde Kuran-ı Kerim ile başta 21. asrın ilk çeyreğinin sonları demek olan 2023 olmak üzere bu asır bizim asrımız olacaktır. Dünya bu asrı okurken ve anlatırken Türkçe okuyup Türkçe anlatacaktır. Sizde her şeyi Türk'e göre ve Türk gibi yaşayacaksınız. Bütün ümidim başta Nazilli Ülkü Ocaklarında bulunan siz dava arkadaşlarım olmak üzere memleketimin her köşesindeki ülküdaşlarımın davaları olan 'Türk-İslam davasından' ödün vermeden yaşayacak olmalarıdır" dedi.
Seminerin son bölümünde ise Ahmet Kaya, daha sonra genç ülkücülerin sorularını cevaplandırdı.
(ÜÖ-MB-İK)

17.01.2013 12:57:03 TSI

Editör: Wan Haber