Milli Eğitim Bakanlığı Toplam Kalite Yönetimi Nazilli 2012 yılı ödüllerini kazanan okul ve kurumlar düzenlenen törenle ödüllerini aldı.
Kurum Kategorisinde yapılan 3 yıllık çalışmaların değerlendirildiği ve kurumun her alanının sorgulandığı, Ekip Kategorisinde ise yapılan bir yıllık çalışmaların değerlendirildiği sürecin ödül töreni Nazilli Belediyesi Kültür ve Tiyatro Salonunda Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ve çok sayıda protokol üyesinin de katılımı ile gerçekleştirildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan yaptığı konuşmasında TKY Ödül sürecinin uzun bir süreç olduğundan bahsederken bu süreçte tüm okul ve kurumlara başarılar diledi. Toplam Kalite Yönetimi ilkeleri dikkate alınarak yapılacak sistemli çalışmalar ile hedeflere ulaşılacağını ifade eden Ercan, ödül alamayan okulların da çalışmalarını dikkatle izlediklerini ve onları da takdir ettiklerini belirtti.
YILIN EKİBİ ZAFER ORTAOKULU, YILIN KURUMU MENDERES ANADOLU LİSESİ
Kurum kategorisinde Nazilli Anadolu Öğretmen Lisesi yılın kurumu seçilirken, Menderes Anadolu Lisesi ikinci Şehitler İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu. Ekip kategorisinde ise Nazilli Zafer Ortaokulu 'Hijyen Ustası Çalışkan Karıncalar Ekibi' Okulda hijyen konulu çalışması ile yılın ekibi seçildi. Ekip Kategorisinde Nazlı Kız Anaokulu 'Hiçbir İnci Korumasız Kalmasın Ekibi' Çocuğa şiddeti önleme konulu çalışması ile ikinci olurken üçüncü Aşağı Yakacık İlköğretim Okulu 'Başarı Yolcuları Ekibi' oldu.
Bozdoğan ve Yenipazar Toplam Kalite Yönetimi Ödüllerinin de verildiği törende Bozdoğan'da yılın ekibi Şair Fethi İşitme Engelliler İlköğretim Kurumu Ab-ı Hayat Ekibi olurken, ikinci Bozdoğan Anaokulu Okul Öncesi Eğitim Ekibi oldu. Üçüncülüğü ise Haydere İlköğretim Okulu Karıncalar Ekibi aldı. Yenipazar'da ise Merkez Ortaokulu Tempo Ekibi yılın ekibi olurken ikinci Halk Eğitim Merkezi Hayat Ekibi oldu.
Okul Müdürlerinin etkileyici görsel sunumlarının ve programa renk katan Nazilli Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibinin gösterisinin ardından Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, İsabeyli Belediye Başkanı B.Kuvvet Erim, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Öztürk, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karapınar, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kubay ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Akçıl dereceye giren okul ve kurumlara ödül ve belgelerini verdi.
AR-GE çalışmalarına verdiği önemle dikkat çeken Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, tüm ekip üyelerine bir teşekkür konuşması yaparken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan desteklerinden ötürü Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur'a plaket verdi.
(ÜÖ-MB-İK)

21.01.2013 14:34:24 TSI

Editör: Wan Haber