Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor yönetimi, Aydın İl Genel Meclis Başkanı Hayri Güleç'i makamında ziyaret etti.
Nazilli Belediyespor 'un yöneticileri Başkan Hilmi Volaka başkanlığında Aydın İl Genel Meclis Başkanı Hayri Güleç'i makamında ziyaret etti. Ziyarete, Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık'ta katıldı.
Ziyarette konuşan Nazilli Belediyespor Başkanı Hilmi Volaka: "Bizde Nazilli Belediyespor Olarak İl Genel Meclisimizin ve değerli Başkanımız Hayri Güleç'in ilgi ve alakalarından dolayı çok memnun kalıyoruz. Kulübüm adına İl Genel Meclisimize ve değerli başkanımıza teşekkürlerimizi iletmeye geldik. Bizleri Makamında kabul etti çok teşekkür ederiz. Bizler kulüp olarak değerli başkanımızın da söylediği gibi Aydınımızı iyi temsil etmeye çalışıyoruz. Şimdi 2. Ligdeyiz hedefimiz PPT 1. Ligine çıkmak ve Aydınımızı Nazillimizi ülkenin gündemine getirmek. Gerçekten desteklenmesi gereken gençlerimizi iyi huylu iyi ahlaklı yapabilmenin yolarından biride spordur, spora da desteklerinizi esirgemiyorsunuz bizde buna teşekkür etmeye geldik. Ve bu desteklerin daha da artarak devam etmesini diliyoruz. Tekrar Değerli Başkanımız Hayri Güleç'in gıyabında tüm İl Genel Meclis Üyelerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Aydın İl Genel Meclis Başkanı Hayri Güleç de, Nazilli Belediyespor heyetine teşekkür edererek, "Nazilli Belediyespor, ilimizin en iyi takımlarından birisi. Aydın'ı 2. Lig'de temsil eden başka bir takımımız bulunmaktadır. İnşallah çalışmalarıyla iyi bir şekilde ligi tamamlayıp bir üst lige çıkmayı planlıyorlar. Bizde İl Genel Meclisi olarak ilimiz temsil eden bu değerli takımımızın yanında olmayı devam ediyoruz. Spor konusunda İl Genel Meclisimizin hassasiyeti kamuoyu tarafından bilinmektedir. Buraya geldiğimiz günden beri gençlerimize ve sporcularımıza 100 yıllık tarihte ene fazla yardım bu dönemde yapıldı. Tabi spor aynı zamanda gençlerimizin kötü alışkanlarından arındırılması anlamında topluma yararlı, aileler faydalı nesillerin yetişmesinde çok önemli bir prensip olduğundan desteklenmesi gerekmektedir. İnşallah önümüzdeki günlerde de bu desteklerimize devam edeceğiz. Biz Nazilli Belediye Sporla her zamana gurur duyuyoruz ve çok daha iyi yerlerde göreceğimize inanıyoruz. Ben tüm kamuoyunun huzurunda Aydınımızı en iyi şekilde temsil ettiği için Nazilli Belediye Spor yöneticilerine, sporcularına, taraftarlarına canı gönülden teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmalarında ardından Nazilli Belediyespor yöneticileri Aydın İl Genel Meclis Başkanı Hayri Güleç'e 95 numaralı Hayri Güleç yazılı Nazilli Belediyespor forması hediye etti.
(MB-İK)

23.01.2013 10:43:37 TSI

Editör: Wan Haber